AFSPRAAK MAKEN

ONZE MERKEN

Mitsubishi
Onder de merknaam Mitsubishi Heavy Industries verkoopt het kwalitatieve airconditioners. De airco-apparatuur van Mitsubishi staat zeer goed bekend als efficiënt en duurzaam. Bovendien zijn zowel de binnen- als de buitenunits fluisterstil. Met de warmtepomp inverters van Mitsubishi is het mogelijk om zowel te koelen als te verwarmen.
Panasonic
Panasonic zijn weer terug van weggeweest na een tijdje te zijn verdwenen van de airco branch. De uitstekende voorgegeven warmte pomp inverters zijn geven een constante temperatuursregeling en hebben een lage geluidsproductie.
DAIKIN
Aircoditioners van Daikin bieden een superieure stijl, flexibileit en bovenal prestatie. Deze airco's leveren een optimale energie-efficiëntie voor een lagere CO2-emissie en lagere energie kosten.
Omwille van de stijgende energiekosten is het belangrijker dan ooit dat airconditioners zo efficiënt mogelijk zijn. De warmtepompen inverters airconditioners zijn niet enkel stijlvol maar ook slim. Door individuele, programmeerbare besturingen voor elke kamer en hun aanwezigheidssensors die het energieverbruik verminderen wanneer niemand thuis is.
Carrier
Carrier was vroeger een merk type airco die zich vooral focuste op de zakelijke markt, maar maakt nu een inhaal slag op de particuliere markt. Door de compacte binnen units en uitstekende prijs-kwaliteit verhouding is ook een Carrier warmtepomp inverter een uitstekende keuze.
CONTACTGEGEVENS
0638480093
info@vhaircos.nl
ADRESGEGEVENS
Laanweg 4
3208 LC
Spijkenisse